Vores Menuer



Buffet

Chef’s Choice buffet

To slags charcuterier med tapenader og sylterier. To slags kød med garniture og kartofler. To danske oste, og en Dessert.


I vores lidt dyrere fest buffet kan der vælges mellem flere retter, her er et udvald men der er flere på menuen:
Middelhavsretter:
Hjemmelavede tapenader og grillet grønt.
Nordisk fisk og skaldyr:
Krebsesalat i sprød hjertesalat med dild og kørvel. Koldrøget laks med aromatisk hytteost og dild. Håndpillede rejer i små glas med estragonmayonnaise.
Lidt kød:
Sprøde løgtærter med vellagret skinke. Urtekogt italiensk skinke med svamperemoulade og sprøde toast. Dansk svinemørbrad med variation af selleri og syltede svampe. Fransk Poussin stegt med timian og hvidløg.
Og det søde:
Klassisk rabarbertrifli med vaniljecreme og sprøde makroner. Citronfromage med friske bær og mandelcrumble.

Lad os sammen lave din buffet.
Tre retters serveret menu

Tre retters serveret menu

Der er flere valgmuligheder til forret, hovedret og dessert, og der kan vælges fra en standard menu eller en gourmet menu.
Forretter:
Røget skinke fra ”Rævhede” med grillet brød og svampemayonnaise. Koldrøget, færøsk laks med cremet rygeost og sprødt rugbrød. Håndpillede rejer med hjemmelavet mayonnaise og urtesalat. Alle forretter serveres med lunt nybagt brød og smør.
Hovedretter:
Braiseret spoleben med stegte tomater. Braiseret dansk kalvebryst med grillede nye løg og rødvinssauce. Farseret perlehønebryst med svampesauce og nye rødder. Til alle hovedretter serveres sæsonaktuelt godt kartoffeltilbehør.
Desserter:
Lun mandelkage med vaniljecreme og friske bær. Vaniljepannacotta med friske hindbær og sprød crumble. Luftig chokolademousse med friske bær og tempereret chokolade. Husk at filterkaffe og friskbrygget te leveres som en del af desserten.

Du bliver gæst ved egen fest.

Tilkob

Tilkøbsmuligheder

Velkomstbobler til 25,- kr pr kuvert
Et velskænket glas med vin, cremant eller champagne står klar i foyen når gæsterne træder ind. Hurtig af med jakken og festen er igang. Vores tjener skænker op, glassene står på et bord med hvid dug og der ligger en flaske på køl i boulen til efterfyldning.

Opgradering til Gourmet menu til 100,- kr pr kuvert
Har du gæster der skal særlig forkæles kan du opgradere til gourmet retter, med lidt mere af hele. Vi har altid et rigtig godt stykke kød som du kan vælge fra vores menu så gæster der har set det meste også synes aftnen et speciel. Herfra kan f.eks. vælges Røget andebryst med soltørrede tomater og vilde urter, eller Dansk kalvemørbrad med grønne asparges og sylte løg.

Opgradering til special vin til 150,- kr pr kuvert
Hvis du vælge en special vin til din menu, kan du være sikker på at smagen er i topklasse. Vi går gerne helt ned i bunden vinkælderen for at finde den der passer til dine behov.

Hvorfor nøjes med sølv når man kan få guld.
Tilkob

Andre tilkøb

Fadøl til maden - ja tak
Det er altid et festligt indslag med fadøl i baren, og øllet er mere frisk og en bedre kvalitet. Vi foreslår en pilsner eller klassik på 1. hane til 25,- kr pr glas, på 2. hane er en Grimberger, f.eks. den populære Double Amber, første valg for mange øldrikkere idag. Grimbergen koster 35,- kr pr glas. På 3. hane kan vi levere en højkvalitets Jacobsen Brown Ale til 45 kr pr glas, så er den kræsne også med.

Natmadsbuffet til 80,- kr pr kuvert
Vores kok forbereder også gerne en natmadsbuffer som med et minimum af arbejde kan stilles frem i buffet området når festen lakker mod enden. Der er forskellige valgmuligheder både varm og kold.

Bar og special kaffe
Tjeneren går gerne i baren hvis du ønsker det, her kan han mixe drinks og laver special kaffe som et festligt indslag efter middagen. Special kaffe brygget på professionel ekspresso maskine, så er der americano og caffelatte til hele selskabet. Bar og special kaffe levers til dagspris.

Skal der være fest så lad der være fest.




Kontakt

Michael Christensen: 22533590 eller Peter Krogsgaard: 26712858 eller Mail
Vi bruger faguddannede kokke og samarbejder med Musikkens Spisehus som leverandør